Wie is Tea for you?

Na het doorlopen van de Hotelschool, wonen en werken in Engeland, veel hotellerie, airline catering en human resource ben ik, Pauline Tjoelker, in 2008 gestart met “Tea for you”.

In Tea for you komt alles samen: mijn passie om het mijn gasten naar de zin te maken, service te verlenen, te koken, bakken en home made-, bij het seizoen passende kwaliteitsproducten te leveren.

Oorspronkelijk ben ik begonnen met het verzorgen  van Tea’s maar inmiddels zijn de mogelijkheden diverser en cater ik voor u op maat!

Wat is een High Tea?

De van oorsprong Engelse afternoon tea is een feest van lekker eten, een tafel vol met hartige en zoete hapjes, begeleid door verschillende soorten heerlijke thee.

De high tea is wat uitgebreider en is meer een echte namiddagmaaltijd, en kan ook uit warme gerechten als soep en quiche bestaan.

Tea for you kan een Tea voor u verzorgen vanaf 10 personen.

Ik maak alle gerechten zelf, behalve de bonbons.

Wanneer u bij Tea for you een ontbijt, Lunch, Brunch, Tea, uitgebreide borrel of een variatie hierop bestelt, breng ik alle spullen bij u thuis, dek de tafel (of buffet), zet thee, kleed alles aan en zorg ervoor dat alles perfect in orde is om u en uw gasten een heerlijk ontspannen tijd te bezorgen.

Ik gebruik wit of roze servies op gedessineerde kleden, bijvoorbeeld bloemen, ruitjes of strepen, naar wens af te stemmen en zorg voor groen decoratie om de tafel of het buffet te versieren. Op een later af te spreken tijdstip haal ik de spullen weer op.

Voor meer informatie over de workshops die ik thuis geef kunt u contact met mij opnemen.